Tarjouspyynnöt: myynti@vanno.fi | 040 070 1718

Etusivu

/

Vapaa-aika

/

Matkailu

/

71016. Matkatavaravaaka Musta
71016. Matkatavaravaaka Musta
71016. Matkatavaravaaka Musta

hi!dea™

71016. Matkatavaravaaka

159133

Matkatavaravaaka 71016 on kätevä ja helppokäyttöinen ratkaisu matkalaukkujen punnitsemiseen ennen matkaa. Muovinen vaaka metallikahvalla ja koukulla, kapasiteetti jopa 22 kg. Kompakti koko 80 x 115 x 34 mm tekee vaa'asta ihanteellisen matkakumppanin. Vältä ylipainomaksut ja punnitse laukkusi kätevästi kotona ennen lähtöä tällä käytännöllisellä matkatakaravaa'alla.

Näin tilaat

  • Valitse tuotteet ja lisää ostoskoriin. Lähetä sähköinen tarjouspyyntö tai soita myyntiin arkisin klo. 09:00 - 16:00 välillä. Ei sitoutumista, ei veloitusta.

  • Toimita painoaineisto Vektori-muodossa; autamme tarvittaessa. Lähetämme vedoksen nopeasti.

  • Hyväksy vedos, tilaus painetaan ja toimitetaan. Maksuaika 14 päivää toimituksesta.

Väri

Musta

71016. Matkatavaravaaka Musta

Määrä

kpl

548,12 €

Matkatavaravaaka omalla painatuksella matkalaukkujen punnitsemiseen

Matkatavaravaaka on kätevä apuväline matkalaukkujen painon tarkistamiseen ennen lentomatkaa. Sitä voi käyttää myös muiden tavaroiden, kuten retkeilyvarusteiden tai postilähetysten punnitsemiseen. Matkatavaravaaka on kompakti ja helppo ottaa mukaan matkalle. Se sopii erinomaisesti lahjaksi matkailijoille, retkeilijöille ja verkkokauppiaille, jotka haluavat varmistaa lähetystensä painon.

Matkatavaravaaka 71016 – Käytännöllinen mainostuote matkailualan yrityksille

Matkatavaravaaka 71016 on kevyt ja kompakti ratkaisu matkalaukkujen punnitsemiseen. 22 kg:n kapasiteetti ja tarkka mittaus varmistavat, ettei ylipainosta tule yllätyksiä lentokentällä. Kestävä muovikotelo metallikahvalla tekee vaa'asta luotettavan mainostuotteen, joka muistuttaa yrityksestäsi jokaisella matkalla. Pieni koko mahdollistaa helpon mukana kuljettamisen. Tilaa omalla logollasi ja anna asiakkaillesi hyödyllinen lahjaidea!

Matkatavaravaaka logolla - yksilöi matkatavarasi

Varusta yrityksesi logolla ja iskulauseella tämä tyylikäs matkatavaravaaka, joka auttaa asiakkaitasi välttämään ylipainomaksut lentokentällä. Vaaka on muotoiltu kompaktiksi ja kevyeksi, joten se kulkee kätevästi mukana matkoilla. Painata voit myös brändiväreissäsi, jolloin vaaka toimii näyttävänä mainoksena yrityksellesi erilaisissa tapahtumissa ja matkoilla ympäri maailman.

Samankaltaisia tuotteita

Ota yhteyttä

040 070 1718

Ma - pe 09.00 - 16.00

Ota yhteyttä sähköpostitse
myynti@vanno.fi

Vanno on 1991 perustettu kotimainen perheyritys, jonka päätuotteena ovat liikelahjat, yrityslahjat sekä mainoslahjat.

Olemme kehittäneet vuosien varrella vankan osaamisen, joka näkyy niin palvelumme kuin tuotevalikoimamme puolella. Tavoitteenamme on olla asiakkaidemme tärkeä markkinointikumppani, joka auttaa tehokkaasti näkyvyyden kasvattamisessa monin eri keinoin.

Mainoslahjan tarkoitus on kestää pitkään, joten laatu on kaiken toimintamme keskiössä. Panostamme aina huippulaatuun niin tuotteidemme kuin palvelummekin osalta. Olemme jatkuvasti asiakaslähtöisesti uudistuva liikelahjatalo.

Yhteystiedot

Myyntinäyttely:

Fashion House

Mikkolantie 1A

00640 Helsinki

Asiakaspalvelu:

Soita klo 9-16:

040 070 1718

myynti@vanno.fi